AURORA

Change your cover photo
Change your cover photo

SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare şi productie de preparate din carne. În sectorul de abatorizare se sacrifică porci de origine indigenă, carcasa obţinută fiind utilizată în cadrul secţiei de procesare carne pentru obţinerea produselor după reţete vechi.

Pregătite cu grijă, respectând vechile reţete din gospodăriile româneşti, produsele Aurora satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori, oferindu-le mezeluri aromate şi gustoase. Produsele din carne de porc sunt produse într-un circuit separat de o echipa cu îndelungată experienţă în producerea preparatelor din carne

Produsele după reţete vechi AURORA sunt obţinute după o tehnologie specifică, fără injectare şi afumate în celule clasice cu lemn de esenţă tare, păstrând specificul şi tradiţia românească.

SC AURORA COM produce o gamă variată de preparate din carne într-un mediu controlat cu stricteţe din punct de vedere sanitar-veterinar respectând condiţiile impuse de legislaţia naţională şi europeană. Produsele Aurora sunt fabricate într-un sistem de management integrat calitate-siguranţă alimentului - certificat de SIMTEX-OC - având ca referenţiale standardele SR EN ISO 9001:2001 şi SR EN ISO 22000:2005.

This user account status is Approved