BANIPOR

Change your cover photo
Change your cover photo

SC BANIPOR SRL este o societate comerciala cu capital integral privat, situata in comuna Aricestii Rahtivani, sat Tirgsoru Nou, Jud. Prahova. Principalul obiect de activitate al SC BANIPOR SRL este PRODUCEREA PRELUCRAREA SI CONSERVAREA CARNII.

Firma se ocupa cu abatorizarea de bovine, porcine, ovine, caprine, si comercializarea carnii atat prin macelariile proprii cat si prin alte societati comerciale.

Principala activitate de abatorizare se desfasoara in abatorul propriu de la sediul societatii care se afla in Com. Aricestii Rahtivani avand o capacitate de sacrificare si refrigerare de circa 100 capete porci pe zi si 10 capete bovine. Abatorul dispune de asemenea si de o sala de pransare proprie.

Fluxul tehnologic creat permite o desfasurare normala a proceselor tehnologice si este continuu, fara incrucisari (receptia animalelor, controlul sanitar veterinar al carcasei, dusarea carcasei, fasonare, marcare si depozitare semicarcase). Mentionam in acelasi timp nu poate fi sacrificata decat o singura specie de animale, intrucat inainte de eviscerare cele trei lini aeriene se unesc, continuandu-se intr-o singura linie aeriana pana la depozitele de carne si organe.

Spatiile sunt proiectate astfel incat sa se evite contaminarea incrucisata, existand atat pentru carne cat si pentru materiile auxiliare. Din punct de vedere al legislatiei sanitar veterinare, animalele sunt introduse la taiere numai daca au corespuns examenului sanitar veterinar efectuat de medicul veterinar oficial.

This user account status is Approved