ELIT

Change your cover photo
Change your cover photo

Infiintata in 2002, elit a reusit in toti acesti ani de activitate sa devina unul din liderii pietei carnii si a produselor de carne din Romania. Astfel, daca in anul 2002, elit avea ca punct de lucru fabrica din localitatea Cugir, in prezent unitatea mai detine un punct de lucru, cel din localitatea Oarda de Jos, a carui constructie s-a finalizat in anul 2007.

A fost acordata o atentie importanta si retelei de distributie prin deschiderea de depozite si magazine de desfacere in mai multe zone din tara si prin continua imbunatatire a parcului auto, ce cuprinde in prezent peste 500 de masini.

Peste 1000 de oameni muncesc sub un singur nume: elit.

Avand la baza carnea de vita, porc si pasare, gama de produse a companiei elit are un inalt grad de diversificare, oferind consumatorilor o gama larga de produse, de la carnea proaspata, produsele tratate termic si cele crude-uscate sunt oferta cu care imbiem gurmanzii cei mai pretentiosi si deschidem apetitul celor care inca nu cunosc produsele noastre.

Dorinta de a satisface in permanenta necesitatile si gusturile consumatorilor a fost cea care a stat la baza intregii noastre activitati, astfel incat acum, putem realiza ca ceea ce parea la inceput un vis a devenit realitate si putem afirma cu mandrie ca mezelurile elit constituie pentru toti ,,GUSTUL DESAVARSIT??

This user account status is Approved