KOSAROM

Change your cover photo
Change your cover photo

Prima firmă din industria alimentară din România privatizată în anul 1992 prin Programul Pilot de Privatizare al Guvernului, coroborat cu organismele Europene. Kosarom Paşcani reprezintă nucleul grupului de firme ce lucrează în sistem integrat. Cerealele sunt materie primă pentru cele două fabrici de nutreţuri combinate care asigură hrana puilor de la Avi-Top şi a suinelor de la Suinprod. Kosarom îsi asigură materia primă din surse proprii pornind chiar de la nutreţurile pentru animale, conform principiului Safe feed – Safe food. Prin investiţii importante în tehnologie şi resurse umane, care au depăşit 40 milioane euro numai în ultimii cinci ani, Kosarom şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor producătoare de carne şi preparate din carne, cu o cotă de piaţă în ascensiune.

Calitatea şi siguranţa produselor, certificate european:

Activitatea Kosarom este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului. Certificările au fost acordate de către organismul german TUV Hessen.

Sistemul integrat de management al calităţii şi igienei: EN ISO 9001:2008
Sistemul de managament al Siguranţei Alimentare: ISO 22000: 2005
Standardul de protecţie a mediului SR EN ISO 140001: 2005

Prin respectarea principiilor de “excelenţă în calitate”, am câştigat încrederea şi loialitatea partenerilor de afaceri şi am devenit unul din liderii importanţi pe piaţa producătorilor de carne şi preparate de carne din România.

Astăzi, Kosarom parcurge o nouă etapă a evoluţiei sale. Cunoştinţele avansate privind procesele de fabricaţie, calitatea serviciilor şi a produselor pe care le oferim, precum şi sistemul integrat de managament al calităţii fac din brandul Kosarom mai mult decât o promisiune a „excelentei în calitate”. Acum, numele Kosarom se identifică cu însăşi noţiunea de „blazon al calităţii”.

This user account status is Approved