PRODPROSPER

Change your cover photo
Change your cover photo

Asezată intr-o zonă montană pitorească din imediată vecinatate a orasului Piatra Neamţ (zona istorică a regiunii Moldova), “PRODPROSPER” S.R.L este o companie de notorietate pe piaţa producatorilor de preparate din carne din România.

Compania a fost fondată in anul 1994. Prin muncă, perseverenţă şi investiţii continue în dotări şi tehnologii moderne, PRODPROSPER reprezintă astazi un nume de rezonanţă, un partener serios pentru colaboratori si Clienţi.

După un parcurs crescător şi cu acumulari constante în domeniu, cu valori fundamentate pe profesionalism şi deschiderea către inovare, în anul 2008 a fost inaugurată noua şi moderna fabrică de produse din carne, o investiţie realizată cu ajutorul fondurilor de preaderare UE- SAPARD, în valoare de 7 milioane de Euro.

secţia de produse fierte şi afumate (35 tone / zi), secţia de produse crud uscate, (5 tone / zi), secţia de carne tocată si preparată, (10 tone / zi).

Prin îmbinarea tradiţiilor locale si a procedeelor clasice, cu dorinta de a acoperi cele mai variate gusturi, gama de produse realizată de PRODPROSPER cuprinde produse consacrate romaneşti, peste 20 sortimente salamuri crude uscate, 5 sortimente specialitaţi crude uscate afumate, in jur de 100 de sortimente de preparate din carne fierte afumate, peste 10 sortimente produse din carne preparată si produse pre-gatite din carne sau vegetale.

This user account status is Approved